Despre noi

CustomSoft is a technology company specialized in strategy, engineering, interaction design, and digital commerce.

Prezenta pe piata de software inca din 2006, CustomSoft s-a remarcat pe doua directii de business: e-commerce si software personalizat (web si mobil).

CustomSoft este creatorul platformei Eva e-commerce, aplicatie de top in acest domeniu pe piata din Romania, folosita printre de evoMAG.ro, freseniuskabi-magazin.ro, macromex.ro sau cauciucurijante.ro.

Eva este cea mai eficienta platforma e-commerce, avand ca atu principal automatizarea la maxim a proceselor de vanzare, promovare si marketing online, cat si logistica si gestiunea aferente.

Platforma este un sprijin atat pentru retaileri cat si pentru clientii finali, acoperind cu usurinta nevoile de mobilitate, fiind disponibila si pe mobil ca site responsive, dar si ca aplicatie mobila nativa.

CustomSoft este specializat in dezvoltarea aplicatiilor business in domenii ca e-commerce, automotive, retail, distributie, productie sau telecomunicatii.

Incercam sa abordam fiecare proiect plecand de la cerintele clientului, dar completand cu tot ceea ce este necesar astfel incat asteptarile clientului sa fie intotdeauna depasite. Aducem cat mai multa plusvaloare clientului in bugetul pe care-l are la dispozitie.

Procedurile interne bine puse la punct asigura o calitate ridicata a serviciilor de analiza, dezvoltare, testare si management de proiect.

Clientii nostri confirma acest lucru, alegand in fiecare an sa lucreze din nou cu noi. 30% din proiectele noi sunt ale clientilor nostri cu care am mai lucrat, iar 40% sunt proiecte venite prin recomandari.

Aceeasi pasiune pe care o avem inca de la inceputul activitatii noastre a dus la crearea CustomSoft UK. Noi oferim software de calitate pentru piata britanica. Noi credem ca toate companiile ar trebui sa tina pasul cu evolutia pietei, de aceea am facut misiunea noastra de a le ajuta. Prezenta noastra in Marea Britanie ne ofera posibilitatea de a utiliza cunostinele pe care le-am dobandit inca din 2006, stabilindu-ne astfel prezenta pe piata.


2006

Inceputurile CustomSoft

CustomSoft s-a lansat pe piata de software.


2007

Primii pasi

CustomSoft a inceput sa lucreze in industria e-commerce pentru prima data, impreuna cu unul dintre cei mai importanti retaileri IT&C (www.evomag.ro) si distribuitorii sai.


2014

Crestere

CustomSoft a creat Eva e-commerce, platforma B2C, si a elaborat primul modul de B2B care a permis distribuitorilor sa targeteze canalul online.


2017

Inovare

CustomSoft a inceput sa lucreze cu unul dintre primii distribuitori de pe piata romaneasca (www.vitacom.ro) pentru a le imbunatati modulul online de canal B2B.


2017

Network

CustomSoft a inceput sa isi construiasca o retea de parteneri pentru a permite tuturor clientilor de e-commerce sa foloseasca platforma Eva si sa creasca mai mult.


2018

Succes

CustomSoft a lansat Eva Marketplace in cadrul uneia dintre cele mai mari conversii offline-to-online din Romania (www.doraly.ro).


2019

Imbunatatiri permanente

CustomSoft isi foloseste experienta pentru a dezvolta produsele Eva si pentru a-si ajuta clientii sa isi imbunatateasca businessurile online.


2020

CustomSoft UK

In prezent CustomSoft s-a extins la nivel international. Oferim software de calitate inalta pentru piata britanica.


Accelereaza transformare digitala a business-ului tau cu CustomSoft


Gata sa incepeti urmatorul proiect?

Completati formularul de contact si veti fi contactat in curand de unul din consultantii nostri.