Atinge-ti obiectivele de marketing fara sa platesti in plus

Pentru ca vrem sa ne pastram bunele obiceiuri, va prezentam astazi povestea 2performant, partenerii nostri specializati in affilate marketing… si nu numai.  

2Performant este o platforma de marketing afiliat bazata pe performanta, prin intermediul caruia afiliatii va promoveaza produsele si primesc comision atunci cand genereaza o vanzare pentru business-ul pe care il detineti. Marketingul afiliat poate aduce o crestere de pana la 15%-20% in vanzari.


In cadrul platformei aveti acces la zeci de mii de specialisti in marketing online, PPC, bloggeri, editori care va pot promova si va pot genera vanzari.
Platforma va ofera flexibilitate totala in a va configura termenii si conditiile de colaborare cu afiliatii, a selecta afiliatii cu care doriti sa lucrati si a va stabili bugetul.

De ce sa alegi 2Performant?

Meriti mai mult.

E timpul sa culegi roadele muncii tale. Iata de ce ar trebui sa devii advertiser

1.            Comunitate

Proprii tai clienti pot deveni cei mai buni ambasadori ai tai. In plus, ai acces la o comunitate de 70,564 afiliati ce te pot promova online sau chiar pot deveni clientii tai.

2.            Siguranta si acuratete

Stii mereu cum stau lucrurile: de unde vin vanzarile, cine si unde iti promoveaza magazinul.

3.            Control al costurilor

Nu vei plati niciodata pentru ceva ce nu ai primit. Platesti doar pentru comenzile finalizate.

4.            Flexibilitate

Tu stabilesti regulile jocului. Tu iti selectezi afiliatii si tu decizi ce comision vrei sa oferi.

5.            Mai multa expunere

Vrei sa afle lumea de magazinul tau? Primesti mai mult trafic din noi si diverse surse. In plus, traficul ce nu converteste este GRATUIT!

6.            Mai multe vanzari

Asta este scopul tuturor magazinelor online. Afilierea iti poate creste vanzarile cu 15%-20%.

7.            Un singur tool, nenumarati partneri in toata lumea.

Contractele pe hartie sunt de domeniul trecutului. Folosesti platforma ca sa lucrezi cu zeci sau sute de partneri si primesti O SINGURA factura.

Care sunt pasii pentru a deveni advertiser?

Completeaza formularul de mai sus si unul dintre colegii nostri te va contacta. Unul dintre consultantii 2performant te va ajuta sa indentifici care este abonamentul potrivit pentru tine. Nu uita ca prima luna este GRATUITA, ca poti schimba planul oricand si ca ai ocazia sa-ti atingi obiectivele de marketing fara sa platesti in plus.

in categoria: Blog
Solicita informatii