Audit gratuit SEO de la DWF. Profitati acum!

“SEO de succes nu este despre a pacali Google. Este vorba despre a avea un parteneriat cu Google pentru a oferi cele mai bune rezultate de cautare pentru utilizatorii Google. “- Phil Frost. DWF ofera audit SEO gratuit.

Termenul “trafic organic” se refera la vizitatorii care au ajuns pe site-ul dvs. ca urmare a rezultatelor neplatite (“organice”) ale cautarii. Traficul organic este opusul traficului platit, care defineste vizitele generate de anunturile platite. Vizitatorii care sunt considerati organici gasesc site-ul dvs. dupa ce utilizeaza un motor de cautare precum Google sau Bing.

Partenerii nostri de la DWF – Agentia SEO au o vasta experienta in ceea ce priveste optimizarea motorului de cautare. Povestea lor a inceput acum sase ani, in aprilie 2013.

Despre DWF in cuvintele lor:

“Din experienta acumulata direct pana la acea vreme, dar si in urma interactiunii cu sute de branduri care doreau sa-si creasca vizibilitatea pe Internet, am inteles ca SEO este cel mai eficient canal de marketing online pe termen lung. Astfel, a fost optiunea evidenta cand am ales modul in care dorim sa ne indeplinim misiunea.”

DWF si CustomSoft colaboreaza impreuna pentru a va oferi o oferta speciala care include:

  • audit SEO trafic organic Google Search Console si Google Analytics, cu focus pe impact Google Update din martie 2019 (aflam daca si in ce fel a fost afectat site-ul);
  • identificare top grupuri relevante de cuvinte cheie pentru website si pozitie medie in rezultatele organice google de tip non-brand;
  • analiza profil de linkuri, in comparatie cu 4 competitori, la alegerea clientului;
  • prognoza de evolutie trafic organic website pe urmatorii 3 ani, pe baza unui model statistic ce tine cont de sezonalitate si date istorice;
  • visual graph cu relatia intre paginile site-ului si evidentierea clusterelor de pagini blocate de la indexare;
  • crawl website si identificare top blocaje de crawling / indexing (probleme tehnice SEO onpage);
  • recomandari concrete de actiuni pe care le pot implementa in site, pentru imbunatatire rankings.

Auditul se poate face doar pentru site-urile care indeplinesc urmatoarele criterii:

  • sa aiba o vechime de cel putin 3 ani (sa aiba date in Google Analytics ultimii 3 ani);
  • sa aiba Google Search Console confirmat;
  • sa aiba un numar de cel putin +10k pagini, adica sa fie in special din zona eCommerce.

Aceasta oferta este disponibila doar pentru partenerii CustomSoft si este limitata. Completati formularul pentru a va rezerva un audit SEO gratuit! Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru etapele urmatoare. Multumim!

Audit SEO gratuit