Marturii clienti

MihaiPatrascu340Mihai Patrascu
CEO, evoMAG.ro
Este o companie care stie sa fie alaturi de client in toate momentele unui business, atat in timpul crizelor cat si al perioadelor bune pentru dezvoltare. Ii recomandam cu toata raspunderea. Sunt persoane tinere, dinamice si orientate pe rezultate.

Alina Pavel
Project Manager, TotuldespreMame.ro
CustomSoft este un partener de business important pentru shopul TotuldespreMame.ro. Impreuna am reusit sa dezvoltam shopul nostru astfel incat sa raspunda eficient tuturor nevoilor clientilor nostri. Echipa CustomSoft este formata din profesionisti care raspund cu promptitudine solicitarilor noastre, ofera solutii si sunt proactivi reusind astfel sa devina indispensabili businessului nostru. Flexibilitatea si modul prietenos, dar mai ales implicarea lor m-au facut sa ii simt aproape atat in perioadele de criza cat si in perioadele de dezvoltare. Impreuna formam o echipa de tineri competenti si bine pregatiti care dezvolta unul dintre cele mai complete magazine online pentru parintii din Romania.

Tom Gatzen
Cofounder, Ideal Flatmate
Am fost incantat si impresionat de eficienta si efortul depus de echipa CustomSoft care a contribuit la dezvoltarea si lansarea Ideal Flatmate. Experienta si priceperea lor ne-a facut sa fim increzatori ca indiferent ce probleme pot aparea in timpul procesului, vom gasi un raspuns. Asteptam cu nerabdare sa continuam activitatea noastra cu ei.

Raluca Simion
Strategic Partnerships & Marketing Manager, ShopMania Net
Lucrul alaturi de echipa CustomSoft la aplicatia noastra de mobile a fost o experienta pe care o pot recomanda oricand cu incredere. De regula in sfera dezvoltarii de software este dificil sa gasesti un partener flexibil, complet dedicat proiectului, cu o viteza buna de reactie si de raspuns si cu o performanta ridicata in executie. Pentru noi, CustomSoft a reprezentat toate aceste lucruri in fiecare faza a proiectului si inclusiv acum, dupa finalizarea proiectului, avem in continuare un suport ireprosabil din partea lor.

Lucia SimionLucia Simion
Online Marketing Manager, shop.andreearaicu.ro
Colaborez cu cei de la CustomSoft pentru a dezvolta si imbunatati proiectul meu de suflet, shop.andreearaicu.ro. Suportul si flexibilitatea lor ma surprind in fiecare zi si tin sa ii felicit pentru promptitudinea de care dau dovada de fiecare data cand apar situatii neprevazute. Daca ar fi sa descriu experienta mea cu echipa de la CustomSoft as alege 3 cuvinte: profesionalism, eficienta si daruire.

Alexandru Tatar
Director IT&ERP, Augsburg International
Echipa CustomSoft ne-a ajutat sa definim structura cat si sa construim un sistem intern pe care il folosim in relatie cu clientii nostri. Ii recomandam pentru flexibilitatea lor, cat si timpii rapizi de raspuns in caz de nevoie. Vom continua sa ne bazam pe echipa CustomSoft in continuare pentru proiectele noastre interne.

Laura VaidaLaura Vaida
Brand Manager, Vel Pitar
Profesionalism, eficienta si proactivitate sunt termenii in care pot descrie colaborarea cu Customsoft.
O echipa tanara, capabila sa se plieze pe nevoile si ceritele clientului, sa respecte termene limita stranse si sa propuna imbunatatiri si solutii alternative atunci cand este nevoie.

Alina AndreiAlina Andrei
Transfer Pricing Partner, Cabot Transfer Pricing
Recomand cu drag echipa Customsoft pentru serviciile lor de dezvoltare website-uri! Pe mine m-au ajutat in tot procesul de identificare template, pregatire text, pregatire design si selectie imagini, precum si in toate micile probleme care pot aparea la pregatirea unui website. Apropierea lor de clienti, training-ul acordat pentru a putea realiza in-house modificarile ulterioare in ceea ce priveste textul si design-ul m-au ajutat sa am un website de prezentare placut si profesionist, „neat & tidy”. Iar la sediul lor se gaseste mereu o cafea buna.

LisaMorgan340Lisa Morgan
Founder/Director, ShipPin Pte Ltd
CustomSoft m-a ajutat sa duc myDelivery la nivelul urmator din punct de vedere tehnic. Au adus pe masa competentele necesare rapid pentru a finaliza prima versiune si m-au ajutat sa realizez cateva functionalitati suplimentare de atunci. Echipa este nu numai competenta, dar si prietenoasa, flexibila si sensibila la necesitatile mele – lucru important pentru un start-up ca al meu.

Amaury Boilot
CEO Money 30
Am apreciat foarte mult modul in care Customsoft a condus proiectul nostru. Toata echipa a fost in mod clar implicata in proiect si a facut tot posibilul pentru a obtine rezultatele scontate, desi termenele limita au fost foarte stranse, cu o comunicare continua, o mare receptivitate si inalt profesionalism.

Veronica PiteaVeronica Pitea
Administrator, I.M.D. Srl
Permiteți-mi sa spun WOW! Am fost atat de impresionata de modul in care CustomSoft și managerul de proiect alocat noua a lucrat impreuna cu mine ca am fost cu adevarat uimita. Stiu ca lucrul cu o companie software la distanta poate parea dificil, insa CustomSoft a facut acest lucru sa nu se simta! In timp util, cu un pret corect, eficienta si profesionalism sunt unele dintre cuvintele care imi vin in minte atunci cand ma gandesc la ei. Intentionez sa lucrez si pe viitor cu echipa lor. Multumesc!

Ioana Parlog
Manager, Misbits Record Shop
A fost o colaborare foarte rapida si eficienta. Va multumesc.

AlexandruCiuncan340Alexandru Ciuncan
Business Development Manager, Media Xprimm
Am demarat colaborarea cu CustomSoft pentru dezvoltarea de aplicatii pentru portalurile noastre de Internet. Am fost uimiti de viteza cu care acestia au raspuns solicitarilor iar rezultatul a fost peste asteptari.

Mihai TulucaMihai Tuluca
Project Manager, Eurotax
In cei trei ani de colaborare cu dezvoltatorul software CustomSoft am avut alaturi de noi un partener prompt ce a dobandit in foarte scurt timp cunostintele specifice domeniului nostru de activitate. Au imbinat intelegerea rapida a cerintelor tehnice formulate cu livrarea in timpul promis a aplicatiilor si functionalitatilor solicitate. Au dovedit atasament si implicare alaturi de noi in proiectele realizate astfel incat i-am considerat ca parte a echipei noastre.

AlexandruMoise340Alexandru Moise
CEO, Ultra Networks
Desi teoretic cunosteam avantajele folosirii aplicatiilor particularizate am avut o revelatie in urma colaborarii cu echipa CustomSoft. De la planificare pana la modificarile ulterioare terminarii totul a decurs simplu si rapid.

LuminitaAldea340Luminita Aldea
Coordonator Logistica, Norbert Dentressangle Frigo Logistics
Suntem foarte multumiti de colaborarea NDLFL – Custom Soft. Echipa CustomSoft ne-a oferit suport continuu indiferent de momentul in care i-am contactat!

EugenMincu340Eugen Mincu
CEO, Total Survey
Ca orice lucru intangibil, este greu de evaluat la inceput. Abia dupa prima intalnire mi-am dat seama ca nu stau de vorba cu niste programatori. Mi-am dat seama ca nevoile noastre sunt identificate usor si rezolvate rapid si profesionist.Cum spuneam, am fost reticent. Ma gandeam ca ma voi transforma intr-un semi-programator, iar persoanele pe care le voi intalni imi vor traduce cuvintele intr-un program care imi va usura activitatea. Din fericire nu a fost asa. A fost nevoie doar de cateva idei simple si programul meu a inceput sa prinda viata prin cei de la CustomSoft. Nevoile mele s-au transformat in ideile lor si asa am redus timpul de lucru si am usurat urmarirea fluxului de lucru. Felicitari!

MihaelaSavinMihaela Savin
Director Economic, evoMAG.ro
Felicitari pentru activitatea prestata! Se pare ca inca mai exista servicii de calitate la preturi rezonabile contrar asteptarilor. O echipa de programatori calificati, promptitudine maxima, eficienta, timp scurt de raspuns, profesionalism, orientare catre client. O firma care isi canalizeaza intreaga atentie catre rezultate optime.