Companii de curierat

FAN Courier

FAN Courier este liderul pietei de curierat rapid intern. Infiintata in 1998 de 3 antreprenori romani cu capital 100% autohton, compania deserveste astazi peste 30,000 de clienti, atat persoane juridice, cat si persoane fizice. Avand un parc auto de peste 2,650 de autovehicule, o echipa de peste 4,500 de angajati si mai mult de 15,000 de localitati deservite in termen de 24 de ore, FAN Courier isi consolideaza an de an pozitia de lider de piata obtinuta inca din 2006.

Din paleta de servicii fac parte atat livrari nationale (in 1,2,4 sau 6 ore prin serviciul Express Loco, in 24 de ore prin serviciul Standard, prioritara prin serviciul Red Code, in puncte de proximitate din magazine partenere prin serviciul Collect Point), cat si livrari internationale, rutier sau aerien, prin parteneriate cu companii de renume. O serie de servicii adiacente se alatura portofoliului si ofera clientului posibilitatea de a externaliza un procent semnificativ din procesul logistic : depozitare, ambalare si expediere prin serviciul Supply Chain, tiparire, envelopare si expediere prin serviciul Print & Go, returul banilor cash sau in cont bancar prin serviciile Ramburs & Cont Colector, confirmare de primire in timp real prin serviciul ePOD, livrare marfa in regim de grupaj prin serviciul Eurocargo, etc.


Urgent Cargus25 de ani de experienta pe piata de curierat din Romania
• Fondata in anul 1991 de catre 2 antrepenori romani, Cargus International SRL (“Cargus”) s-a definit ca pionier pe piata de curierat din Romania. In aprilie 2008, compania a fost achizitionata de cel mai important furnizor de servicii internationale de curierat, DHL. Ca rezultat al schimbarii CEO-ului si strategiei, in 2012, DHL scoate compania la vanzare.
• Fondata in 2004, Urgent Curier a fost a treia companie independenta de curierat din Romania.
• Urgent Cargus este pozitionata pe locul 2 in piata de curierat intern din Romania ,cu o cota de piata de 30 % (33% in 2015)
• Urgent Cargus detine o retea nationala constituita din 2 centre logistice, Tunari si Magurele, 13 centre de sortare si 74 de sedii in Romania. Cu o flota auto de peste 2600 vehicule de curierat si peste 2900 de curieri profesionisti, compania livreaza cu promptitudine peste 2 milioane de expedieri pe luna.


DPDDPD Romania este activa pe piata locala din 2008. In martie 2008, GeoPost achizitioneaza pachetul majoritar din Pagasus Courier (prima companie de livrare urban din Romania, fondata in anul 1997), luand numele DPD Romania. In prezent, DPD Romania se afla printre primele trei companii de curierat din Romania, cu peste 500 de angajati, 47 depozite si 25.000 de colete livrate zilnic.


TNTTNT Express, companie din grupul FedEx, este unul din liderii cei mai importanti ai industriei de curierat la nivel global. Compania livreaza zilnic aproape 1 milion de colete, documente și marfă. TNT oferă servicii aeriene și rutiere în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Asia – Pacific și America. Compania este prezentă pe piața din România înca din 1991, oferind pieței locale cea mai complexă gamă de servicii integrate, de la soluțiile express internaționale, aeriene și rutiere, până la variante de transport național. Rețeaua locală acoperă întregul teritoriu al țării, conectând companii, afaceri și oameni.


SamedayLivrare rapida in aceeasi zi (locale, nationale si internationale), la preturi accesibile, care combina distributia in conditii de siguranta, cu respectarea timpilor de livrare. Cele mai bune solutii pentru o livrare rapida de calitate.

 

 


SamedayGLS ofera solutii de expediere de incredere – atat national, cat si international in Europa si global. Europa reprezinta piata principala. Aici, GLS Group acopera 41 de tari cu serviciile sale de coletarie, majoritatea prin intermediul reprezentantelor proprii, altele prin intermediul companiilor partenere de incredere. GLS Romania ofera livrari de colete si livrari expres in Romania si livrari internationale de colete, calitatea ridicata fiind principala preocupare. Solutiile IT moderne duc la o colaborare simpla, sigura si convenabila cu GLS.


Fastius

In anul 2002, Fastius Curier a inceput activitatea ca un curier expres. Fastius Curier va ajuta sa respectati partenerii de afaceri, asigurand intotdeauna livrari rapide si sigure.

Concentrandu-se pe Bucuresti, a devenit unul dintre principalii furnizori de servicii de curierat premium de afaceri din capital. Am incheiat parteneriate noi, am crescut calitatea serviciilor noastre de curier expres si am dezvoltat solutii optime pentru cele mai mari provocari ale sediului de afaceri. Fastius Curier a implementat aplicatia on-line Soft Curier, care va permite sa urmariti livrarile in timp real.

Numai strategia de colaborare cu partenerii nostri a ramas aceeasi: servicii profesionale pentru preturi bune si adaptate cerintelor dumneavoastra.