Companii logistice

SoftOne

Cine suntem?

ORTEC este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de software pentru optimizare și solutii de analiza. Ajutam afacerile clientilor nostri sa fie mai productive, mai previzibile și mai eficiente, inlocuind provocarile complexe cu solutii usor de utilizat. Avand birouri localizate strategic de-a lungul continentelor Europa, America de Nord, America de Sud și regiunea Pacificului, putem oferi solutii la scara globala intotdeauna sustinuti de know-how și servicii la nivel regional.

Care este misiunea noastra? Noi optimizam lumea!

Solutiile ORTEC ajuta companiile sa isi minimizeze costurile prin alegerea unei solutii potrivite si inovatoare, ce a fost dezvoltata de-a lungul mai multor ani de experienta in matematica aplicata, informatica si cercetarea proceselor operationale. Cu o baza de clienti in crestere, avem un impact in intreaga lume asupra valorii economice și sociale, precum și o amprenta asupra mediului.

Produsele si serviciile noastre au drept rezultat transportul si dispecerizarea optimizata a flotei, incarcarea optimizata a paletilor si vehiculelor, programarea fortei de munca, previziunea livrarilor, planificarea retelei de logistica și controlul depozitului. ORTEC ofera solutii stand-alone, cu certificare SAP®, personalizate si integrate, susținute de parteneriate strategice. ORTEC are peste 2.000 de clienti la nivel mondial, care isi utilizeaza mai eficient resursele, au un suport de decizie pentru planificare și executie și isi optimizeaza procesele pentru un maxim de randament.


SoftOneFM Logistic, o afacere de familie înfiinţată în 1967 în Franţa, este unul dintre cei mai importanţi jucători logistici internaţionali, care oferă soluţii personalizate pentru optimizarea operaţiunilor din cadrul lanţului global de aprovizionare, de la depozitare şi distribuţie, până la co-packing şi Supply Chain Management. În anul 2003, FM Logistic a decis să deschidă o filială în România, la Timişoara şi astfel a luat fiinţă FM România, care în timp a devenit un furnizor naţional de servicii de transport şi depozitare.

În cazul în care aveţi nevoie de un centru de distribuţie, să transportaţi produsele către noi pieţe, sau căutaţi soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii distribuţiei oferite clienţilor din România, ne puteţi contacta.

Cereţi ce este mai bun în domeniul logisticii!