Gun Media

Gun Media

Gun Media s-a lansat in februarie 2013 cu o echipa formata profesional in agentii de marketing online internationale si cu marea dorinta de a ajuta business-urile din Romania sa se promoveze online ca “in afara”. In acelasi an au reusit sa obtina certificarea de agentie Partener Google.

Au creat sute de strategii si campanii online de succes pentru cele mai diverse si interesante verticale: auto, home&deco, IT, electronice & electrocasnice, cabinete de avocatura, medicina, turism, fashion, pharma, cadouri, transport, etc.


Se definesc ca agentie Performance, axata pe cresterea profitabilitatii online prin intelegerea aprofundata a fiecarui business in parte. Reusesc sa creeze campanii de succes atat pentru companii mari, cat si pentru companii mici si mijlocii, repartizand bugetul alocat in canalele de promovare cele mai potrivite.


Participa activ la trainingurile avansate Google si evenimentele de marketing online si se informeaza in permanenta, pentru a fi cu un pas inaintea lansarii noilor instrumente online. Implementeaza astfel, inclusiv produse Beta (in faza de testare) in campaniile clientilor, inaintea lansarii lor oficiale in Romania.

In 2016 au obtinut cel mai inalt grad de certificare, Premier Google Partner. Prin aceasta distinctie, Google indica agentiile de top ca urmare a atingerii unui inalt nivel de performanta in campaniile desfasurate. Tot in 2016 au obtinut Best Social Media Presence la Gala Premiilor eCommerce GpeC.

Solicita informatii