Plaut

Plaut

Plaut integreaza consultanta de business cu implementarea IT orientata spre solutii.


Alaturi de clientii sai, Plaut dezvolta si implementeaza solutii adaptate fiecarei industrii.

Solicitarile formulate de clientii lor sunt complexe de multe ori, business critical. Cu toate acestea, prin competenta, experienta si utilizarea avansata a tehnologiilor de ultima generatie, Plaut poate crea si implementa solutii personalizate. Dezvolta concepte inteligente pentru obtinerea de rezultate substantiale, vizibile, de catre fiecare client in parte.


In 1946, Plaut a fost infiintata de catre Hans-Georg Plaut la Hanovra. Pana in prezent, pe baza unei metode de calcul a costului marginal planificat (marginal planned cost accounting ) si a metodei costului direct, Plaut a setat standarde pentru un leadership modern care continua sa aiba rezultate excelente de peste 65 de ani. De asemenea, pentru mai bine de 30 de ani si cu mai mult de 2500 de proiecte implementate, Plaut este unul dintre cei mai de succes parteneri SAP.


Cu peste 280 de angajati, grupul de consultanta Plaut are reprezentante in Germania, Elvetia si Austria, precum si in Europa Centrala si de Est si in Comunitatea Statelor Independente, in tari precum Romania, Cehia, Polonia si Rusia. Din septembrie 2011, Plaut face parte din grupul msg systems.

Solicita informatii