Procesatori de plata online

PayUPayU Romania este lider local in integrarea platilor online, procesand 87% din volumul realizat de magazinele online in perioada 2006 – 2012 acumuland peste 10 milioane de tranzactii.

Incepand cu 2004, PayU a ajutat companiile sa-si mareasca vanzarile in online prin solutia lor usor de integrat – care permite procesarea platilor prin diferite metode, un sistem tehnic si antifrauda avansat, tool-uri operationale si de marketing.

Compania face parte din grupul PayU care ofera solutii pentru e-commerce la peste 160.000 de comercianti online pe 4 continente ( Africa de Sud, America Latina, CEE & Asia ). Grupul este detinut de Naspers, al doilea jucator din piata e-commerce la nivel mondial.


Netopia

NETOPIA mobilPay reprezinta inovatia financiara si responsabilitatea in gestiunea financiara.

Cu o istorie care isi are originea in dezvoltarea timpurie a afacerilor on-line la nivel national – in anul 2005, NETOPIA mobilPay a construit profilul sau de companie lider, prin abordarea tehnicii si metode inovatoare si prin corelarea continua cu evolutia tendintelor tehnologice si ale pietei.

Noi ne prezentam in fata competitiei si a noilor clienti cu un portofoliu care include mai mult de 3.000 de asezari zilnice pentru comercianti, cu proceduri transparente si fara costuri suplimentare.


LibraPay

Procesarea platiilor on-line

  • Solutionarea rapida a tranzactiilor de pe T + 1 / T + 0 (T reprezentand incasarea zi de tranzactie)
  • Acceptarea cardurilor de marca VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro pentru a putea face plata
  • Nu se percepe comision pentru tranzactiile anulate inainte de a se incasa
  • Flux de lucru sincron / asincron, notificare de plata automata (IPN)