Sameday Courier

Sameday

Sameday Courier este o companie de nisa pe piata romaneasca de curierat rapid, fiind axata pe livrarea la destinatar a expedierilor in ziua preluarii acestora, indiferent ca este vorba de transport la nivel local, national sau international. Sunt de asemenea preocupati de oferirea de solutii “tailor-made”, flexibile, destinate acelor parteneri cu particularitati specifice.

Inca din 2007 sunt activi in zona de e-commerce si in cea a livrarilor urgente, la temperatura controlata, pentru companii din domeniul medical. In anul 2011 au demarat livrarile de flori. In 2013 au intrat si pe segmentul de food delivery la nivel local, au devenit activi si in zona livrarilor postale adresate si in continuare lanseaza permanent servicii noi, care sa raspunda nevoilor actuale ale clientilor, urmarind indeaproape tendintele din domeniu.

Diferentierea vine si din formulele inovative in care abordeaza multe aspecte ce tin de companie, formule menite sa asigure o gama intreaga de servicii, atat standardizate, cat si specifice, la o viteza si la o calitate cat mai buna, in conditiile unui cost global cat mai redus pentru client.

Ofera servicii premium de o calitate ireprosabila, in sistem 100 % „money back guarantee”, utilizand in premiera in Romania cele mai rapide formule de transport multi-modal. Calitatea serviciilor are la baza experienta unor specialisti ce activeaza de multi ani in domeniu, buni cunoscatori ai pietei si necesitatilor clientilor.

Expertiza, sistemele complexe si flexibile de lucru utilizate, permit totodata conceperea si oferirea la cerere catre clientii nostri nu doar a serviciilor de livrare in regim “same day”. Ofera in acelasi timp si servicii dedicate, solutii logistice personalizate, perfect adaptate nevoilor acestora. De asemenea, utilizand atat resurse proprii cat si prin parteneriate solide cu diferiti subcontractori selectati in functie de particularitatile cerintelor primite, pot oferi in conditii avantajoase si alte servicii de curierat, in sistem “overnight”, mai ales in cazul in care se prefera de catre client lucrul cu un singur furnizor.

Solicita informatii