TNT

TNT

In fiecare zi, TNT conecteaza oameni si companii din intreaga lume, livrand milioane de colete, documente si marfa, cu atentie si grija. Ei inteleg cat de important este fiecare colet pentru clientii lor. Din momentul preluarii coletului de catre curierul dedicat si pana la livrarea transportului, se mentine legatura. Acest lucru este posibil datorita retelei integrate door-to-door. De asemenea, se poate urmari intregul parcurs al transportului utilizand serviciile electronice de tracking online. In plus, pot raspunde oricaror solicitari specifice industriei in care clientul activeaza. Se ocupa de fiecare pas al procesului logistic, astfel incat clientul sa se concentreze asupra extinderii afacerii.

Sunt mandri de reteaua si tehnologia detinute, insa la finalul zilei stiu ca oamenii din ambele echipe, a lor si a clientilor, sunt cei care fac ca lucrurile sa se intample.

La TNT se intelege ca mentinerea unei relatii excelente cu proprii clienti este la fel de importanta precum livrarea transporturilor la momentul promis. Toate companiile au clienti directi, dar TNT interactioneaza cu oameni care lucreaza la randul lor pentru clienti. Oamenii sunt cei care apreciaza atentia, grija si respectul cu care sunt tratati. Aceste lucruri ajuta la crearea unei relatii de parteneriat de lunga durata, benefic atat pentru oameni, cat si pentru afaceri.

Solicita informatii