CustomSoft participa la conferinta ecomTEAM

Conferinta ecomTeam. Getting things done. The eCommerce way este un eveniment e-commerce desfasurat la Hotel Ramada Brasov pe 27 si 28 martie 2019. Scopul acestuia este de a contribui la cresterea pietei si a comunitatii de comert electronic.

Octavian Dumitrescu, CEO Customsoft

In cadrul conferintei vor fi prezenti atat vorbitori nationali, cat si internationali, se vor impartasi informatii importante si relevante pentru domeniu si se vor desfasura ateliere practice. In cadrul evenimentului este inclusa si o zona de expozitie. 

Prezenta speakerilor importanti din domeniu reprezinta un avantaj pentru companiile care doresc sa afle informatii utile depre ultimele instrumente aparute si tendinte din domeniu, ajutandu-le sa puna in practica noile notiuni asimilate, sa evolueze si sa se dezvolte.

Activitatile se desfasoara pe parcursul a doua zile. In prima zi cei prezenti pot participa la conferinta ”Getting things done. The eCommerce way”. A doua zi participantii pot lua parte la workshopuri cu temele ”Problem solving”, ”Cum sa-ti cresti afacerea online – experiente hands-on”, ”Marketing for eCommerce”, ”Optimizarea magazinului online” si ”Conversii pentru magazine online”.

Conferinta se adreseaza businessurilor care detin un magazin online care doresc extensia in comertul electronic, specialistilor din domenii precum marketing si logistica, furnizorilor de sercivicii (de exemplu customer service, banci etc.), dar si producatorilor.

In afara de oportunitatea oferita participantilor de a se pune la curent cu ultimele noutati din domeniu si cu informatii pretioase, conferinta reprezinta un prilej pentru networking. Se prezinta studii de actualitate, se interactioneaza cu audienta si se produc dezbateri intre participanti.

La editia trecuta, in 2018, au fost prezenti 25 speakeri, 300 participanti si 145 magazine online.

Anul acesta Customsoft participa in mod activ la targ cu un stand unde persoanele interesate de activitatea noastra pot afla mai multe informatii. De asemenea, Octavian Dumitrescu, CEO, va sustine o prezentare pe tema „Cum sa maximizezi rezultatele afacerii in relatia cu dezvoltatorul tau de software”.

Octavian este un antreprenor cu peste 21 de ani de experienta in industria software si peste 12 ani in e-commerce. A fondat CustomSoft in 2006, companie care aduce valoare afacerilor de pe 4 continente prin intermediul aplicatiilor software.

CustomSoft ofera una dintre cele mai complete si complexe platforme de e-commerce de pe piata romaneasca, Eva e-commerce, disponibila in trei versiuni: B2C, B2B si Marketplace. Participa activ la evenimente e-commerce internationale si nationale, pentru a fi la curent cu tendintele noi si a putea sa-si tina partenerii in pas cu piata.