Rezerva-ti un loc la Upswing Power Sessions

CustomSoft si Upswing formeaza un parteneriat pentru a anunta o oferta speciala: o invitatie la Upswing Power Sessions. Evenimentul are loc pe data de 13 noiembrie 2019, ora 18:00, la Mindspace, Bd. Dimitrie Pompeiu 8, Globalworth Campus A.

Cine este Upswing?

Logo upSwing

Upswing este prima agentie specializata de SEO si content marketing din Romania, care a lansat in 2013 aplicatia SEOmonitor.com, folosita de sute de agentii din lume si din Romania.

In 2019, Upswing dedica industriei de digital Visibility Report, agregatorul vizibilitatii organice non-brand pe cautarile facute in limba romana. 


De ce sa aplicati pentru aceasta oferta?

Aveti oportunitatea de a participa la un eveniment dedicate businessurilor care sunt interesate de vizibilitatea organica si specialistilor digitali pasionati de date si contextualizare.

Veti invata despre date care genereaza continut si despre date care masoara performanta. De asemenea, se va discuta despre:

  • Optimizarea ratelor de conversie prin Imbunatatirea experientei de utilizare a site-urilor;
  • Identificarea rapida a oportunitatilor de continut;
  • Secretele unei strategii de succes;
  • Masurarea prin cele mai bune modalitati a performantei continutului.

Completeaza formularul pentru a participa la Upswing Power Sessions, pentru ca digitalul nu “merge si asa”!


Atentie! Oferta este limitata. Fii printre primii 15 care completeaza formularul, pentru a te asigura ca vei obtine un loc la Upswing Power Sessions #7!