Solutia de care are nevoie magazinul tau online pentru a vinde mai mult

Vrei o rata de conversie mai mare, mai putine cosuri abandonate, reclame pe Facebook si Google mai performante, cat  si acces inaintea publicului larg la functionalitati Google si Facebook? Atunci iti facem cunostinta cu partenerul nostru Retargeting.biz, un soft de marketing automatizat, extrem de customizabil,  cat si una dintre putine companii din CEE care sunt atat Google Premier Partner cat si Facebook Marketing Partner.

Cine este Retargeting.biz?

Retargeting

Retargeting.biz este un soft de marketing automatizat care ajuta magazinele online sa comunice, in mod automat, cu clientii.

Cum functioneaza?

Soft-ul urmareste si analizeaza parcursul utilizatorilor, apoi personalizeaza comunicarile magazinului tau online  cu ei prin:

Reclame Dinamice

Lanseaza rapid cele mai eficiente reclame Google, Facebook si Instagram care conving utilizatorii sa-ti achizitioneze produsele. Nu ai nevoie de cunostinte de marketing! Retargeting.biz te va ajuta sa le pornesti in cateva minute, arata mult mai bine ca reclamele create manual si sunt cu pana la 25% mai ieftine ca cele pe care le rulezi in momentul de fata.

Google Search si Display

In medie, aproximativ 98% dintre vizitatorii unui magazin online parasesc site-ul fara a plasa o comanda. Dintre acestia, 70% nu vor mai reveni. Intra in scena reclamele de Google Search si Display  ale caror capacitati ofera avantaje de neegalat magazinelor online. Afiseaza produsele cele mai relevante pentru fiecare utilizator in parte  si ii face sa intre pe site-ul tau  cu oferte pentru acele produse.

Facebook si Instagram

Reticenta consumatorilor fata de reclamele clasice poate fi depasita prin unele mai bune, mai relevante si mai bine targetate. Reclamele dinamice de la Facebook si Instagram sunt cea mai buna optiune pentru a-ti realiza scopul. Livrarea mesajului potrivit, persoanei potrivite si la momentul potrivit aduc o rata de click si de conversie mult mai bune.

Si folosind Retargeting, vei putea lansa in curand si campanii de Google Shopping Ads, inca indisponibile in Romania cat si reclame video pe YouTube, ambele create automat de platforma, fara sa apelezi la IT sau designer.

Campanii

Obtine mai multi bani de la clientii pe care ii ai deja! Redu rata de parasire a site-ului fara a achizitiona nimic si creeaza utilizatorilor sentimentul ca trebuie sa cumpere acum, daca nu vor sa rateze oferta, cu ajutorul e-mail-urilor, pop-up-urilor, push notifications si SMS-urilor. Ai tot ceea ce iti trebuie pentru a lansa campanii de marketing profesioniste si fara a apela la un It-ist sau designer.

Oferta speciala

Suna bine nu-i asa? Suntem siguri ca oferta de mai jos va fi si mai interesanta. Pentru ca ne gandim in permanenta cum sa facem viata mai usoara clientilor nostri, am conceput impreuna cu cei de la Retageting.biz o oferta de nerefuzat. Completati formularul de mai jos si veti obtine:

  • 300 de LEI cadou alocati contului de reclame Google Ads – pentru conturile Google Ads create din Retargeting.biz
  • un Customer Success Specialist dedicat care sa te ghideze, sa iti explice platforma si functionalitatile acesteia si sa te ajute cu setarea campaniilor
Solicita oferta