Studii de caz

Proiecte VTEX

VTEX accelereaza transformarea comertului businessurilor globale cu ajutorul unei platforme care simplifica procese complexe prin unificarea tuturor experientelor clientilor. … citeste mai mult »


Proiecte Eva e-commerce

Eva este o platforma e-commerce pe care o perfectionam din 2011. Folosind peste 10 ani de experienta in e-commerce, echipa noastra iti pune la dispozitie un mod eficient de a gestiona stocul si de a oferi clientilor o experienta completa si fluida… citeste mai mult »


Proiecte custom

Abordam fiecare provocare de development cu mintea deschisa si ne asiguram ca se integreaza perfect cu felul in care iti desfasori activitatea in fiecare zi, indiferent ca vrei sa construiesti ceva de la zero, sa migrezi catre o noua solutie sau sa imbunatatesti functionalitati existente. …  citeste mai mult »


Proiecte mobile

Suntem atenti la felul in care partea de UI/UX a applicatiilor pe care le dezvoltam se potriveste cu nevoile tale de business; de la idee pana la lansare, implicarea noastra in intregul ciclu de productie genereaza solutii care iti imbunatatesc si simplifica operatiunile zilnice, indiferent ca folosesti Android sau iOS. Applicatiile native, hibride si enterprise pe care le dezvoltam te pot ajuta sa gasesti noi cai de dezvoltare. … citeste mai mult »