Proiecte mobile

Aplicatii native iOS & Android pentru Inmarsat

Inmarsat este un nume de lider in domeniul serviciilor de comunicatii prin satelit. Ajuta clientii sa ramana conectati peste tot in lume, chiar si in cele mai indepartate zone terestre si maritime, prin terminale specializate care se conecteaza la satelit… citeste mai mult »


Jump – Platforma de recompense pentru reciclare

Jump, denumit initial Green Rewards, este o companie britanica. Ei incureajeaza oamenii sa faca pasi in directia unui trai mai sustenabil. Acestia sunt specialisti in engagement si isi ajuta clientii sa … citeste mai mult »


IQCar – Aplicatii hibride si native pentru iOS si Android

Antreprenor entuziast care isi doreste sa dezvolte o serie de produse pentru proprietarii de masini si companiile de reparatii auto. … citeste mai mult »


evoMAG.ro – Aplicatii de cumparaturi (iOS & Android)

Intr-o lume in care tot mai multe cumparaturi online se fac de pe dispozitive mobile, clientul trebuia sa gaseasca o modalitate de a tine pasul cu tendintele pietei. Proiectul CustomSoft a fost acela de a dezvolta o aplicatie mobila care ofera clientilor aceeasi experienta de shopping ca si portalul web.  citeste mai mult »


ShopMania – aplicatie de comparare de preturi

ShopMania este un sistem de comparare a preturilor si, in acelasi timp, un portal de cumparaturi care ofera consumatorilor o gama de resurse gratuite de informatii. Scopul lor este sa va ofere o experienta unica de cumparaturi si sa va ajute sa luati decizii de cumparare inteligente. citeste mai mult »