Aplicatii native iOS & Android pentru Inmarsat

Client

Inmarsat este un nume de lider in domeniul serviciilor de comunicatii prin satelit. Ajuta clientii sa ramana conectati peste tot in lume, chiar si in cele mai indepartate zone terestre si maritime, prin terminale specializate care se conecteaza la satelit.

Propriile lor cuvinte:

Alimenteaza conectivitatea globala pe uscat, pe mare si in aer, Global Xpress este pe primul loc in lume ca viteza, in reteaua de banda larga Ka-band, de la un singur operator.

Exista sute de terminale pe piata. Este o provocare serioasa sa oferi sprijin clientilor si orientare fiecarui terminal.


Provocare

Pentru a putea configura si utiliza terminalele, clientii au nevoie de un laptop sau de o tableta, dar mai presus de aceasta, pentru a face fata au nevoie de interfete web de administrare concepute de catre fiecare producator de terminale.

Acele interfete ar putea fi destul de diferite, lipsite de un mod standard si unificat de a face lucrurile. De asemenea, caracteristicile functionale nu au fost identice intre diferite terminale. Aceasta varietate de probleme a fost o sursa constanta de frustrare pentru clienti.

Inmarsat avea nevoie de un mod unificat de a configura si controla terminalele.


Solutie

CustomSoft a proiectat si implementat aplicatii mobile Android si iOS pentru configurarea si gestionarea terminalelor intr-un mod unitar. Discuta cu terminalele conectate la Wifi, prin comenzi AT, aplicatia devenind o solutie unica astfel incat este capabila sa controleze peste 10 dintre cele mai populate terminale.

isathub-diagram1
Image courtesy of http://www.inmarsat.com/service/isathub/

Pe ambele aplicatii mobile Android si iOS, aceasta solutie a imbunatatit foarte mult experienta clientilor in utilizarea serviciilor Inmarsat.


Interesat de proiectele noastre mobile? Click aici pentru a afla mai multe!

Usor de folosit
    • Inmarsat

      Serviciul IsatHub este accesat din iPhone, iPad si/sau iPod touch sau Android[TM] prin intermediul aplicatiei de control.