Vrei sa maximizezi profitul reducand la minimum erorile umane? Aplicatia RedAI este solutia!

Va prezentam RedAI. O solutie de recunoastere a produselor pentru companiile de retail si HoReCa. Aplicatia RedAI se bazeaza pe tehnologii noi si foloseste inteligenta artificiala si algoritmi de invatare.


Logo RedAI

Stiti deja ca o pozitie la raft mai buna are avantaje comerciale imense. Acestea genereaza venituri suplimentare care permit companiilor sa ramana competitive pe piata.

Companiile care inteleg importanta monetizarii investitiilor sunt companiile care vor creste mereu si care vor avea succes.


RedAI este o aplicatie user-friendly care ofera rezultate imediate pe dispozitivul dvs., corelate cu indicatorii de masurat definiti anterior.


Probabil te intrebi cum functioneaza RedAI. Este foarte simplu, RedAI functioneaza in patru pasi:

RedAI Processing Results
  • Un reprezentant de vanzari se deplaseaza la un punct de vanzare. Un punct de vanzare poate fi, de exemplu, un magazin care are la raft produsele targetate, sau un bar cu un frigider, etc.
  • Reprezentantul de vanzari foloseste un telefon mobil sau o tableta cu aplicatia RedAI pentru a fotografia rafturile si a incarca fotografiile in sistem.
  • Un sistem de inteligenta artificiala scaneaza fotografia pe baza unui software de recunoastere a marcii.
  • Rapoartele de business intelligence ofera o analiza detaliata a ceea ce este cu adevarat in rafturile din acea locatie. De exemplu: cate sticle din produsul targetat sunt pe rafturi, cum sunt aliniate, daca exista si alte bauturi de la marci concurente.

De asemenea, aplicatia ghideaza utilizatorul cu privire la modul de a fotografia rafturile de dimensiuni mai mari pentru a crea o vedere panoramica.

Daca ar fi sa rezumam intr-o singura fraza ce face aplicatia RedAI, aceasta detecteaza, clasifica si furnizeaza o analiza completa a cotei de piata pe categorie, ambalaj, respectarea plaogramei si a indicatorilor de masurat definiti, folositi in prioritizarea obiectivelor de vanzari si marketing.


RedAI Processing results

Companiile cu mai multe magazine pot avea urmatoarele intrebari:

  • Ce se intampla in fiecare magazin?
  • Pe ce feedback ne putem baza?
  • Cum putem masura respectarea cotei de spatiu cumparat sau a planogramei?

Raspunsurile intrebarilor de mai sus sunt predispuse erorilor umane, dar RedAI ofera solutia pentru aceste probleme.

RedAI este digitalizarea completa a activelor in timp ce se optimizeaza cheltuielile si cresc veniturile. Este o solutie user-friendly (usor de utilizat) cu multiple beneficii.

“Care este partea cea mai importanta a acestei solutii?” este o intrebare esentiala. Noi avem raspunsul: reteaua neuronala de inteligenta artificiala RedAI , care scaneaza fotografia pe baza ambalajului si a marcii.Reteaua neuronala de inteligenta artificiala RedAI, insotita de rapoarte business intelligence pot oferi un raport complex de analiza a competitorilor-cheie, a cotei de piata a acestora, a fiecarui punct de vanzare detinut, a lansarilor de SKU, a investitiilor suplimentare in expunerea la raft si alte informatii critice care pot ajuta la moficarea strategiei de business.

Aplicatia RedAI realizeaza perceptia vizuala si recunoasterea marcii, iar rezultatele si rapoartele generate permit crearea unei perspective clare a ceea ce se intampla in magazine si actionarea eficienta, odata cu reducerea timpului alocat.


“OK, eu ce obtin?”

Obtineti o integrare completa a datelor fara risc de eroare umana si analizarea detaliata a fiecarui canal de vanzare.

Mai mult, RedAI se poate integra cu alte sisteme, cum ar fi SAP, Salesforce, Oracle, IBM, si multe altele.

Aplicatia poate urmari daca un punct de vanzare nu a comandat niciun produs pentru o perioada, de exemplu o saptamana, in timp ce unele rafturi sunt goale sau au doar produse apartinand concurentilor. RedAI stocheaza toate datele necesare intr-un sistem relational de gestionare a bazelor de date, apoi are loc procesarea fotografiilor si a documentelor intr-un “strat de procesare”. Nucleul acelui strat este reprezentat de sistemul neuronal de inteligenta artificiala care invata aplicatia sa recunoasca si sa gestioneze documentatia foto, si sa detecteze, clasifice si furnizeze date complet automatizate.

Pentru a se potrivi oricarui utilizator, aplicatia RedAI are, de asemenea, pluginuri care se integreaza cu procesele de business deja existente si sistemele terte. Aplicatia poate fi utilizata pe un telefon mobil, tableta, sau software tert.

RedAI este o aplicatie bazata pe web, care permite altor departamente din companie sa acceseze datele colectate pentru o analiza mai buna si pentru a respecta planificarile existente. Integrarea cu alte programe software este posibila pentru o cunoastere si corelare mai buna cu alte date relevante.


RedAI Processing Results